Суверенните бази приеха новите си попълнения

Седемнадесет нови полицейски служители от базите на суверенните зони положиха клетва пред  началника на полицията Мик Матюс в Декелия като още 14 ще се присъединят на 28 март, съобщиха от британските бази.

Когато и последните новобранци положат клетва през март, това ще означава 24 нови кипърско гръцки офицери и седем кипърско турски офицери ще се присъединят към полицията на суверенните зони (SBA). Базите описват приема като „един от най-строгите и детайлни процеси за набиране на персонал”.
Когато позициите за първи път са рекламирани през януари миналата година, базите получиха над 2150 молби за само 31 позиции.

Савас Питсилос, 25 годишен от Ларнака, заяви, че: „Чувствам се много щастлив да бъда тук и да започна кариерата си като полицейски служител на SBA.”

Мария Хараламбус на 27 г., е една от 11-те жени приети споделя: „Много съм развълнувана… процедурата по приема беше много трудна, но така трябва да бъде, за да се гарантира, че ние, приетите сме правилните хора за тази служба”.

Бехич Мустафа на 36 г., който живее в северната част на Никозия, добави: „Чувствам се много горд и щастлив, че ще бъда част от полицията на суверенните зони.”

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*