Повече полети от Кипър до Азия и Австралия

Aegean Airlines и Singapore Airlines предлагат повече полети до Далечния Изток и Австралия от Кипър.

Според съобщения в “Филелефтерос”, Aegean Airlines и Singapore Airlines плануват да предложат по-удобни полети на хората в Кипър или тези, които преминават транзитно през Кипър, и които желаят да пътуват до Азия или Австралия. Дестинациите включват Сингапур, Австралия и Тайланд и ще са само с едно прехвърляне в Атина.

Повечето хора, които пътуват от Кипър до Азия или Австралия, са принудени да чакат в Близкия изток като Абу Даби, Бахрейн или Дубай дълго междинно кацане, преди да се прехвърлят на друг полет, за да стигнат до крайната си дестинация.

Новият маршрут предвижда полет с Aegean до летище “Елефтериос Венизелос” в Атина (1 час и 45 минути), където те ще направят кратко междинно кацане преди самолетите на Singapore Airlines ги превозят към местоназначението им.

Новият маршрут предлага и допълнителни възможности за пътници, пътуващи от Балканския регион като Румъния, България, Словения, Албания, Сърбия и дори Гърция, които са имали преди междинни кацания в Истанбул.

Singapore Airlines ще излитат от Атина три пъти седмично, а служители на Aegean и Singapore Airlines скоро ще пътуват до Кипър, за да стартират новите туристически пакети за Азия и Австралия.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*