И Рада Коджабашева напуска Бареков

 

 

И зам.председателят на “България без цензура” (ББЦ) Рада Коджабашева напусна партията на Николай Бареков. За решението си съобщи самата тя в социалната мрежа Фейсбук.

В обръщението си към “познати и непознати фейсбук приятели”, Коджабашева казва, че още на 15 декември е връчила заявлението си за напускане на ПП ББЦ на Николай Бареков, а от уважение към Коледните и Новогодишни празници го обявява публично едва днес.

“Искам да пожелая на всички, които се занимават с политика и управление на хора, да овладеят поне три неща – да са точни на срещите, да изпълняват обещанията си и да уважават партньорите си. Ще продължа да защитавам моите политически идеи, в които вярвам, че ще променят разговора в България от “Хип-хопът ми е по- добър от хип-хопа ти” към задълбочени консултации и реални действия за възстановяване самочувствието и мощта на Българската държава и народ”, казва още Коджабашева.

Преди нова година четиримата депутати от ББЦ – Стефан Кенов, Георги Ковачев, Борислав Иглев и Христо Тодоров, подадоха оставки като членове на партията и от всички заемани от тях длъжности.

Дни преди това пък самият Николай Бареков подаде оставка като председател на председателския съвет на КП “България без цензура”, която се яви на парламентарните избори и излъчи парламентарната група “Български демократичен център”.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*