Българите в Кипър организираха подписка за възобновяване на полетите на Wizz Air по линията Ларнака-Варна и обратно

В последния ден на март, българите в Кипър организираха подписка за възобновяване на полетите от Ларнака за Варна и обратно, така популярни за хората от североизточна България.

Години наред тази дестинация обслужваше хиляди сънародници, живеещи на острова, както и техни близки. От нея се възползваха и огромен брой български туристи, решили да посетят острова за кратка почивка.

Спирането на тази линия доведе до много неудобства и ако преди се стигаше само за два часа до Варна, сега хората са принудени да летят до София, а от там, през нощта да търсят решение да се придвижат до гара или автогара и още 8-10 часа път до съответната дестинация.

Недоволните са хиляди, имайки предвид, че в Кипър живеят и работят над 30 000 българи, които пътуват поне два пъти годишно до родината и обратно. И не всички са от западна България…

Петицията ще бъде отворена за подпис точно един месец, т.е. до 30/4/2024, а след това ще бъде изпратена на ръководството на Wizz Air за отговор.

Само за час тя бе подписана от 70 човека.

Приканваме всички, които искат възобновяване на полетите на Wizz Air в посока Ларнака-Варна и обратно да вземат участие в петицията. Вярваме, че с общи усилия нещо може да се промени.

За участие в петицията, влезте от линка по-долу:

https://www.peticiq.com/wizz_air_-?fbclid=IwAR3R_AiizuSBwy_SiOlj9CsjFsqVQGNkLkJsE_fuK-hkJFexozG_myG0JUs_aem_AS9WYgpIGjXxl9z5dBeDYjUslL_LyOSD_4njfFG0sPt2-F0XDdu-Tk4BcAH3IpZ7dQCw0aU8RsXTMsENVmn8ONtF

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*