Рисувайте щастие!

Весело лято и незабравими преживявания!

На прага сме пред приключване на учебната 2013-2014 година за децата от Българското училище в град Пафос, за което искаме да благодарим на нашите колеги, родители, учители, ученици и симпатизанти.

Цяла година работихме интензивно и участвахме в различни мултикултурни прояви, фестивали и концерти.Нашето училище е част и от грандиозния проект на града ни „Пафос-културна столица на Европа-2017” като за целта искаме да покажем един по-добър свят, чрез детски рисунки разположени върху витрини на магазини, учреждения, фасади на сгради, като идеята е заедно да градим красота, да рисуваме щастие.

От миналата година рисуваме и върху чаши, които тази година за първи път разпродадохме на нашите тържества с благотворителна цел, като събраните средства ще отидат за закупуване на материали за безплатното ни лятно училище за децата (организирано за втори път-успешно).

Трите тържества за приключване на учебната година преминаха с много настроение и прекрасни емоции, за пореден път успяхме да развълнуваме нашите родители, а това съвсем ясно виждахме в очите им, пълни със сълзи.

Децата не се изявиха като творци, но освен това те бяха и много ученолюбиви, завършиха с отличия, а друга част им предстоят изпити към Кембридж по Английски език.

Затова искам да им пожелая едно истинско, диво и щастливо лято, което да ги презареди и да им помогне смело да продължат напред!

Обичаме ви, БОГ да ви пази, защото си имаме само вас!

Даниела Събева, училищен ръководител

4 5 6 7 1 2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.


*