От Кипър до Гърция и обратно по море

От 10 април 2023, от осем часа сутринта, гражданите ще могат да резервират своите билети за пътуване до Гърция, като част от началото на втория сезон от морската пътническа връзка Кипър-Гърция, заяви днес заместник-министърът на корабоплаването Марина Хациманоли.

И тази година пътническата връзка ще се осъществява с корабът Daleela, уверявайки ни, че тази година ще се радваме на по-качествени услуги и редица подобрения.

В Кипър има много хора, които никога не са напускали острова поради страх от летене и сега им се предоставя чудесната възможност да го направят.

Миналата година 7412 пътници и 2250 превозни средства пътуваха по море.

Тази година корабът ще тръгва освен от пристанище Лимасол, и от порт Ларнака.

Първият курс тази година ще бъде на 31 май от Лимасол, а последният от Пирея до Ларнака на 1 септември.

Корабът има пътнически капацитет от 400 души и разполага с 38 първокласни каюти за 110 пътници, 68 второкласни каюти, които могат да поберат 180 пътници, 110 седящи места и транспортен капацитет от над 300 превозни средства. Курсът трае около 30 часа.

През сезон 2023 ще бъдат осъществени 22 двупосочни маршрута, .е. 8 между май и юни, 7 през юли и 7 между август и септември. 14-те маршрута ще тръгват от пристанището на Лимасол, а 8-те от пристанището на Ларнака, започвайки от юли.

И така, от утре, ако искате да пътувате от Кипър до Гърция с колата или велосипеда си, можете да направите резервация.

Можете да закупите билети от сайта на транспортния оператор https://scandroholding.com/  от 08:00 часа на 11 април.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*