Часове до благотворителния концерт „За усмивката на детето“ в Ларнака

Магията на българския фолклор, песен и слово  – „Ой Лазаре, Лазареее…“

 

Остават часове до концерта на годината, най-значителното българско събитие за годината, обединяващо професионализъм, висока доза патриотизъм, обичаи, традиции и български корени.

DSC_0111Тази вечер на генералната репетиция, магията на българския фолклор се разнесе в пространството с гласа на именитата българска актриса Моника Мелеки: „Ой Лазаре, Лазареееее“ и завладя изпълнителите. Българските ритми, песни, костюми и танци преобразиха сцената на театър „Скала“ в Ларнака.

Невероятни танци на малки и големи танцьори от Ансамбъл „Българи“, български и хитови песни, подготвени от оперната прима Цвета Христофору,  светлинни и звукови ефекти ни пренасят в един магичен свят, света на нашата народност и корени.

Утре, на видния ден Цветница очакваме много гости! И ще споделим с тях неповторимостта и вечността на българската култура и традиции.

Ако все още не сте си купили билет, не му мислете, елате!

Точно в 18:00 часа на 5 април – Цветница, сцената на театър „Скала“ в Ларнака за кратко ще се превърне в място на Духа, Таланта и Дръзновението на България и българите в Кипър.

Очакваме ви!

Кадрите са от генералната репетиция на 4 април.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*