Християна Луизо покори България и започва с “възкръсването” на Феникса

Християна Лоизу спечели българската публика на “Х factor с безкомпромисните си вокални изпълнения, а съвсем наскоро бе и премиерата на дебютния ѝ сингъл – “Phoenix” (“Феникс”)

“С продуцентите ми от “Вирджиния рекърдс” имахме възможността да избираме от няколко песни. В момента, в който чух “Phoenix”, си я познах – точно това звучене си представях за първия си сингъл! Мисля, че и композицията, и текстът са много красиви. Самата аз се припознах в тази песен, защото посланието ѝ е, че каквито и трудности да преживяваме, можем да открием силата в себе си да се изправим и да продължим”, казва Християна Лоизу по повод дебютния ѝ сингъл “Phoenix” (“Феникс”).

Родена в Кипър, тя учи поп и оперна вокална техника в гр. Ларнака, но избира България за втори дом и НМА „Проф. Панчо Владигеров“, за да се усъвършенства в класическото пеене.

Християна Лоизу следва специализация в Лийдс, Великобритания, където усвоява изкуството на мюзикъла, а броени месеци след завръщането си на българска земя се явява на кастинг за четвъртия сезон на X Factor.

hristiana-loizuПокорява българската публика от самото начало на формата с безкомпромисните си вокални изпълнения, които ѝ осигуряват победата и договор с „Вирджиния Рекърдс“.

Само преди 2 седмици бе и премиерата на дебютния сингъл на Християна Лоизу – “Phoenix” (“Феникс”)

Песента е по музика на екип от чуждестранни композитори – Andy Love, Sarah West, както и Joacim Persson и Sebastian Arman – съавтори и на успешно представилата се на “Евровизия” 2016 песен на Поли Генова.

Саунд дизайнът на “Phoenix” е на шведския хитмейкър и музикален продуцент Ollipop, който стои зад „Стъпка напред“ на Михаела Маринова и „Избран“ на Невена Пейкова.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*