Утре е Денят на Европа

Празник в Никозия – Вкусът на Европа, песни, танци, веселие, и много настроение

9_mai_2015

Тазгодишния Ден на Европа ще бъде отбелязан в Кипър с творческа и забавна комбинация от забавления и знания в „Акрополис Парк” в Никозия от 14:00 до 18:00 часа.

Представителствата на Службата на Европейския парламент и Европейската комисия, канят млади и стари, за да опитат в буквалния смисъл вкуса на Европа, да чуят музиката, да видят танците на европейските народи и да се повеселят заедно.

0605113122Ще има различни изложби, презентации и информация за програмите на ЕС за финансиране, заетостта и образованието.   Посолствата на държавите-членки на ЕС ще предоставят информация за техните страни и традиционни храни и напитки.

България също ще бъде представена достойно, като на българския щанд, подготвен от посолството на РБългария в Кипър ще ни очакват много приятни изненади.

Подготвя се богата музикална и артистична програма, DJ, изложби фотография, павилиони на различни благотворителни организации, забавления за децата и всичко това ще създаде представата и усещанията за истински празник на Обединена Европа.

Тазгодишното събитие за Деня на Европа в Кипър се провежда с подкрепата на Община Строволос и е отворен за обществеността.

Българското посолство в Кипър ни поздравява с празника и ни кани да посетим  техния щанд.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*