Тежко ПТП в Лимасол с трагичен край на връх Нова година

Днес се очаква полицията да остави в ареста 44-годишния шофьор, който се сблъска с друго превозно средство в Лимасол малко след навечерието на Нова година, убивайки четирима души.

Шофьорът беше арестуван малко след инцидента и беше лекуван в многопрофилната болница в Лимасол за счупени ребра. Очаква се полицията да се консултира с лекуващите го лекари и ако бъде освободен от болницата във вторник, той ще бъде задържан и изправен пред съда по обвинения в безразсъдно шофиране и непредумишлено убийство с автомобил.

Четирите жертви на катастрофата, станала малко след полунощ в неделя в района на Като Полемидия, са били членове на едно семейство, двама внуци, които са прибирали баба си и дядо си след домашно празненство.

Полицията идентифицира четиримата като 27-годишната Ватула Георгиу, 17-годишният Николас Георгиу, техният дядо, 73-годишният Николас Завру и 74-годишната Евантия Георгиу, тяхната баба.

Според последните доклади, пътната полиция в Лимасол е установила чрез записи от камери за видеонаблюдение, че 44-годишният шофьор на пикап е преминал на червен светофар и е карал с превишена скорост на кръстовището на улица Агиас Анастасиас и Яни Кранидиоти, като се е блъснал в другия шофьор, 27-годишният Георгиу, който почти бил изпълнил десен завой.

Пострадалите са починали при удара и е извикана пожарна, за да ги извади от автомобила.

И четирите тела са откарани в общата болница в Лимасол, където лекарите официално обявиха смъртта им. Никой от пострадалите не е бил с предпазен колан.

44-годишният мъж и 38-годишната му съпруга също са откарани в болница и им е оказана медицинска помощ. От полицията казват, че на 44-годишния шофьор са направени тестове за алкохол и наркотици, като и двата теста са отрицателни.

Полицията продължава да изяснява подробностите около трагедията.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*