Стрелба в Ларнака

Днес една от първите и най-обсъждани новини в медиите бе стрелбата на търговската улица „Ерму” в Ларнака в сутрешните часове.

Неизвестно поне засега лице е стреляло в центъра на града около 3:50 часа. Произведени са 20 изстрела от автоматично оръжие по витрините на бар, който бе открит през декември 2015. Следствие стрелбата са счупени и надупчени витрините на заведението, което за много кратко време придоби популярност сред младите хора в града.

DSCF7300Някои от кипърските медии коментират, че „са надделели неписаните закони на нощта”. Други го определят като акт на конкуренцията, трети смятат, че собствениците не са си плащали вноските за охрана на бизнеса към когото трябва (?!?), за да бъдат оставени да работят спокойно.

Това ще каже полицията, ако изобщо може да открие стрелеца и поръчителя.

Днес сутринта, площадът бе отцепен от полицията, а около огражденията десетки любопитни граждани коментираха инцидента и изказваха предположения.

Преди час, вече всичко бе утихнало и нормално, хората отново си пиеха кафето в съседните заведения, други си влизаха в магазините и излизаха с покупки от разпродажбите, животът продължава…

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*