Ръст на сватбения туризъм в Кипър

det_2Около 8000 двойки от чужбина са избрали Кипър като дестинация за сключване на брак тази година, като броят им постоянно расте, според туристическата организация на Кипър.
Чрез подобряване на услугите и засилване на маркетингови дейности от  туристическата организация на Кипър споделиха, че ще подържат водещата позиция на Кипър като желана сватбена дестинация.

Семинарът на тема „Прекрасния свят на сватбите” е първият по рода си в Кипър.
Инициативата е на главен технически директор Анита Деметриадис.
сватбен туризъмКипър заема челните места като туристическа дестинация за сватбени тържества на двойки от цял свят, а това е огромна полза за туристическата индустрия, каза Деметриадис.
„Фокусирайки се върху пазари от Великобритания, Израел, Ливан и Русия ние ще удължим сезона от март до ноември”, съобщи главения технически директор. В момента около половината от сватбите в Кипър са британските летовници.
Сватбения сайт MarryAbroad също споменава Кипър като една от десетте най-големи сватбени дестинации за британските двойки, които са планирали или планират да се оженят. През октомври, Пафос отчете около  500 000 евро приходи от сватбен туризъм. От общината съобщиха, че броят на браковете се е покачил с 20 на сто спрямо същия период на миналата година с 1,132 души.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*