Пафос с туристическа кампания във Финландия

Следващите четири уикенда в едни от най-големите супермаркети във Финландия започва рекламна кампания, на която ще бъдат представени туризмът в региона и забележителностите, традиционните кипърски храни и деликатеси, а в томбола ще бъдат разиграни и награди – почивка в Пафос.

Насос Хаджигеоргиу, ръководител на борда по туризъм в района заяви, че кампанията е насочена към потенциални туристи от скандинавската страна.

“Нашата основна цел е да се създаде по-голяма популярност на Пафос, да спечелим отново тези туристи и да ги върнем при нас.”

Според Хаджигеоргиу, 36000 туристи от Финландия посетили Пафос през 2011, като през 2015 г. този брой е намалял до едва 19 500.

„Финландците са традиционни туристи за региона, обикновено посещават Кипър извън сезона, идват много спортисти и голфъри”, заяви той.

aphrodite-hills_full

По време на кампанията на клиентите на супермаркетите ще бъде предлагано да опитат традиционна кипърска храна, халуми, деликатеси, ще има информационни павилиони, осведомяващи потенциалните туристи по всички интересуващи ги въпроси.

Освен това, клиентите на супермаркетите ще имат възможност да участват в томболата и да спечелят безплатно настаняване в хотелите Алмира, Амфора, Калипсо и вериги хотелски апартаменти в района на Пафос.

EUROPEMEDITERRANEANCYPRUSCYPRUSWESTDES_001443PAPHOSRES_000799

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*