Лятно разписание на автобусите от летище Ларнака

Автобусната компания Kapnos, която обслужва маршрути от летище Ларнака до Никозия, ще промени графика на полетите си по време на туристическия сезон. Автобусите ще тръгват на всеки половин час. По пътя ще има и нова спирка.

За да подобри допълнително качеството на услугата, превозвачът също така планира да направи малки промени в маршрута от летище Ларнака до летище Пафос, като направи спирка в село Аламбра.

Като част от своята корпоративна социална отговорност, компанията реши да осигури безплатно пътуване до двете летища в страната за пациенти и техните придружители, пътуващи за лечение в чужбина. В близко бъдеще компанията ще проведе среща с Министерството на здравеопазването за подписване на съответния протокол за сътрудничество.

Kapnos Airport Shuttle извършва курсове от летище Ларнака до Никозия, Агия Напа, Протарас и летище Пафос. Повече подробности на техния уебсайт . https://kapnosairportshuttle.com/home

От летище Ларнака също можете да стигнете до Лимасол, но с автобуси на друга компания: Limassol Airport Express. Повече подробности на техния уебсайт .

TIMETABLES

Градските автобуси се движат от летището до Ларнака с градския транспорт на Кипър .

https://www.publictransport.com.cy/

От летище Пафос можете да стигнете до Лимасол с автобуси Limassol Airport Express, до Пафос с градски автобуси на обществения превозвач OSIPA, до Никозия и летище Ларнака с автобуси до летище Капнос. Същата компания превозва туристи от летище Пафос до Агия Напа и Протарас, но само през летище Ларнака.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*