Коледното селище в Laiki Geitonia – Никозия, магия и традиции

Обратното броене до Коледа започна. Остава ни по-малко от месец до тази свята дата за малки и големи.

Тази година община Никозия е подготвила нещо уникално за празниците, където малки и големи ще се докоснат до магията на коледно селище по европейски стандарти. Малки магазинчета, традиционни вкусове, музика и песни ще ни пренесат в духа на празниците.

Организаторите са създали разнообразна, многостранна, богата и забавна програма, която ще ни прави компания цели 50 дни, с повече от 200 часа безплатно забавление, забавление и образование в живописните алеи на традиционната Народна махала.

Празничната програма включва музикални и театрални събития, хорове, танцови ансамбли, музикални състави, куклен театър, много интересни дейности за деца, уъркшопове, свързани с кипърските традиции и кулинарни демонстрации, работилница на Дядо Коледа, конструкции, занаяти, разказване на истории и приказки и въведение в кипърските традиции и фолклор.

Празничното селище Laiki Geitonia е насочено не само към деца и семейства, но и към възрастни. Там всеки петък вечер ще можете да прекарате красиви, спокойни моменти в бара на Коледното селище, където ще се провеждат различни забавни събития като стендъп комедия с открит микрофон, вечери на ретро музика с диджеи, саксофонни вечери и много други събития.

Посетителите ще имат възможност да се насладят на топли и студени напитки, да опитат отлични традиционни местни продукти, кипърски вина и спиртни напитки и да се насладят на вкусна храна както от кипърската, така и от международната кухня.

Селището ще бъде отворено до 14 януари, едно специално място, където магията среща традицията!

Работно време в делнични дни – 10:00-18:00, петък – неделя 10:00 – 22:00.

25 декември и 1 януари: 15:00 – 22:00ч

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*