Дженифър Лопес “облече” космоса за изпълнение на новата си песен

 

На концерта на музикалното предаване American Idol миналия четвъртък Дженифър Лопес впечатли не само с изпълнението на баладата Feel the Light от саундтрака на новата анимация на Dream Works “У дома”, но и с необичайна рокля, която стана част от “звездното небе” на сцената благодарение на 3D-мапинг прожекция.

Огромният бял тоалет е по модел на дизайнерката Миша и се състои от 2 части, пише Hollywood Reporter. Полата е с диаметър от 6 метра, избрана от известните холивудски стилисти Роб Зангарди и Мариел Хаен. 3D прожекцията на звезден дъжд върху нея оставя впечатлението, че фигурата на певицата се слива със сцената. Освен звезди, върху нея бяха показани и кадри от анимацията.
Освен, че изпълнява песента от саундтрака, Лопес озвучава и героинята Луси във филма. Сюжетът на “У дома” разказва за приятелски настроена извънземна раса, която идва на Земята, за да се скрие от своя смъртен враг, а срещата с едно земно момиче, което е готово да скочи в света на приключенията заедно със своята котка, ще е повод за много весели моменти.
Премиерата на анимацията ще бъде на 27 март тази година.

 

https://www.youtube.com/watch?v=N0v6ITyTWv4&t=17

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*