Все още не са изяснени причините за смъртта на сънародничката ни в Героскипу, Пафос

Разследването за разкриване на мистерията за смъртта на сънародничката ни Петруна Милчова не е довело до никакъв резултат. 46 годишната жена загина в четвъртък в картофено поле около Героскипу, Пафос.

Българското посолство е в непрекъсната връзка с полицията в Пафос от първите часове на злополучната смърт и ще окаже съдействие за погребението на жената, независимо дали ще е в Кипър или в България. Това заяви посланик Хр.Георгиев за списание BGФактор, изказвайки дълбоко съжаление и съболезнования на близките й.

През следващите дни полицията ще разшири обсега на търсене в още повече ферми и селскостопански участъци около Героскипу.

До момента голяма част селскостопански машини са прегледани обстойно, разпитани са много хора, изгледани са записи на камери, но до момента няма водеща версия.

Жената, която бе намерена в картофено поле, почина от хеморагичен шок, причинен от многократни наранявания, вероятно причинени от селскостопанска машина, съобщи съдебно-медицинския доклад в петък.

Случаен минувач я забелязва да лежи на полето, който веднага се обажда на Бърза помощ, за да изпратят линейка. По това време жената е била още жива, но се оплаквала от силни болки. Докато я транспортират до болницата в Пафос, жената почива, а лекарите регистрират часа на смъртта.

Само преди броени дни жената пристига от България в Пафос с партньора си Иван Иванов, за да търсят работа. Той отишъл на уговорена работа, а тя излязла да си търси работа. Следобед полицията му съобщава, че жената е мъртва.

Разследването продължава.

Екипът на BGФактор-Кипър изказва съболезнования на близките на загиналата Петруна Милчова.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*