ШОК в Ларнака, изчезнаха две момчета от училище в Камарес

Полицията започна мащабна операция, за да открие двете 11-годишни момчета, за които се смята, че са били изведени от училището им в Камарес в Ларнака от неизвестен мъж.

Момчетата са Теместоклис Доглис и Филипос Стаматакис, и двамата от Ларнака.

Полицията издирва мъж на възраст между 50 и 60 години, висок около 1,75м, облечен с черна тениска и брада. Смята се, че е карал автомобил в сив или сребърен цвят.

Според докладите, инцидентът се случил преди първия учебен звънец за деня. Човекът се преструвал, че е нов учител в училището и поискал от група момчета помощ, за да носят книги. Двете момчета, които са приятели, отишли доброволно да помогнат. След като не се върнали, след 45 минути е съобщено на полицията.

Полицията започна веднага операция на острова, за да открие момчетата, като използва хеликоптер и засили проверките на пресечните точки със север, пристанищата и летищата.

Те призоваха всеки, който може би е забелязал някой или нещо подозрително в района на основното училище “Камарес” през последните дни, да се свърже веднага с тях.

Операцията се ръководи от началника на полицията.

Новината за инцидента и създалата се паника накара много родители веднага да приберат децата си от училище, въпреки призивите на училищното ръководство за запазване на спокойствие.

Родители на изчезналите момчета работят в общинската болница в Ларнака.

Полицията също разследва дали случаят не е свързан с бомбена измама в друго начално училище в Ларнака в 7:50 часа тази сутрин.

Всеки, който има информация за инцидента, трябва да се свърже с полицията в Ларнака, като се обади на 24-804024 или 24-804016, да се свърже с най-близката полицейска станция или с обществената гореща линия 1460.

СМ

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*