Четиво за мъже

Какво искат жените

Цели трактати са се изговорили по темата. Вечният въпрос за женската психика и нейните проявления  е толкова екзистенциален, колкото и въпросът за яйцето и кокошката. Какво искат жените?

Това, което искат жените не е толкова сложно! И ми повярвайте, защото съм жена. И аз знам какво искам. Друг е въпросът дали го получавам.

Това, което искам аз е горе долу това, което иска всяка една жена, плюс минус някои допълнителни изисквания, които по-взискателните си поставят. И така, четете внимателно! И ако трябва, водете си записки!

Young couple hugging.
Young couple hugging.

1.    Нежност:
Жената може да се държи все по-мъжки в днешни времена, но тя има нужда от ласки. И то не само от такива, с които ще задоволите по-скоро собствения си нагон. Жените са гальовни и обичат да бъдат докосвани и целувани. Милувките са едно от основните неща, с които може да предизвикате чувствата й и да ги задържите. Толкова е просто.
2.    Разбиране:
Жените търсят в мъжа до себе си преди всичко диалог. Когато едни отношения се градят само върху тръпка, те са изключително преходни. Горе долу толкова преходни, колкото да си го вкараш и изкараш. Само че в случая говорим за емоционално сношение. И ако искате отношенията ви да са хармонични, научете се да общувате. Защото много мъже не могат! Просто не умеят да бъдат активни в разговор, който не се отнася за тях. Ако това, което тя обсъжда с вас е важно за нея, разберете я!
разбиране3.    Изслушване:
В същата графа се вписва и умението да слушате. Не да мълчите, а да слушате! Има разлика. Защото мълчанието и променянето на темата, когато тя остави кратка пауза, за да чуе вашето мнение, сочат към незаинтересованост. Изслушването и разбирането показват, че това, което вълнува нея, вълнува и вас. Оттам нататък, половината битка е спечелена.
pari4.    Пари:
Жените били материалистки. Някои да, но други не. Общото между тях е, че жената обича да се чувства зависима от мъжа до определена степен. Неща като почерпка, подарък, покриване на разход биха й направили добро впечатление. И обратното, ако в заведение платите само своята сметка и оставите тя да поеме нейната, това директно ви добавя две червени точки към активите.
5.    Секс:
Сексът е водещ. Всеки иска секс. Всяко живо същество има seksнеобходимост от секс. За да е доволна партньорката ви от сексуалния ви живот, научете се да и отдавате удоволствие и се старайте по-често да я докарвате до оргазъм. Преди всичко сношението между двама души може да ви сближи още повече емоционално.
6.    Отношение:
Толкова лесно може да впечатлите една жена. Просто й покажете отношение, покажете и че тя ви интересува. Как? С жестове, действия, загриженост, изненади и всичко, от което тя може да се трогне. Бъдете загрижен за нея и я поставяйте над собствените си нужди. Това е достатъчно, за да я накарате да се влюби във вас.
7.    Подкрепа:
Подкрепяйте я. Много общо казано, но необходимо. Ако тя знае, че може да разчита на вас във всеки момент, това си е сериозен бонус. Рядко се срещат мъже, които винаги и за всичко те подкрепят, така че ако го правите, сте, от една страна с едно рамо пред останалите, а от друга, тя ще гледа на вас с по-голямо доверие като на истински приятел.
romantika18.    Романтика:
Няма жена, която да не обича романтични мъже. Дали това ще означава да й подарите цвете, да й целунете ръка, да я заведете на красиво място или да я поканите на вечеря със свещи и шампанско, е без значение. Всеки романтичен жест от ваша страна за нея, ще я трогне.

Е толкова ли е сложно?!

Много е лесно да се биете в гърдите : „Аз съм мъж голям!“

Но фустичките дето се връзват все още само на приказки, са изчезващ вид. Живеете във век, в който женската еманципация взима все по-голям превес. Жените искаме да получаваме внимание, жестове, отношение и действия. Всяко едно. И съвсем заслужено. Ние сме все по-можещи и все по-независими от мъжете и е логично да искаме от вас поне да ни дадете за какво да се хванем. Иначе просто няма да сте ни необходими.

В крайна сметка, вибратори бол!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*