Черният хороскоп на елините

Древните гърци са имали не дванадесет зодиакални знака, а десет. И всеки от тях е отговарял за определен човешки орган.

 

1.За пръв знак на своя черен хороскоп гърците са определили Кентавъра. Щом той е наполовина човек наполовина кон, то родените под този знак имат доминираща животинска същност.

Според гърците хората, родени под този знак, трудно контролират емоциите си, особено яростта и гнева. Сексуалните им желания се подчиняват изцяло на зова на природата.

Кентаврите са независими като мустанг и затова е трудно да ги подчиниш. Към хората-кентаври се причисляват всички, родени от 8 януари до 12 февруари.

2. Следващият знак на тъмнината на душите е Харпията. Тя е символ на отмъщението и родените под този знак трудно прощават. Тези хора се наслаждават на провалите на враговете си. Това са хората, родени от 13 февруари до 18 март.

3. Всички харесват образа на Пегас, той препуска над останалите хора, над сблъсъка между доброто и злото и е зает основно със задоволяване на своите цели. Хората, родени под този знак, са тези с рождени дни между 19 март и 24 април и основната им черта е, че ненавиждат рутинната работа.

4. Следващият знак е на Цербера, триглавото куче, охраняващо входа за света на мъртвите. Хората, родени под този знак са зли по нрав и мечтаят за кърваво отмъщение. Раждат се от 25 април до 30 май.

5. За Сатира не е проблем да се намесва в чуждите отношения и да разрушава цели семейства. Жените, родени от 31 май до 13 юли са по-агресивни дори от мъжете.

6. От 4 юли до 10 август следва знака на Сирената. Тези хора използват обаянието си за изпълнение на користни цели и дори за престъпления.

7. Следва Грифонът, който е наполовина лъв, наполовина орел. Това съчетание го прави войнствено и могъщо създание, затова и за хората, родени под този знак от 11 август до 15 септември, са присъщи тези качества.

8. От 16 септември до 22 октомври идва знака на Химерата. И жените и мъжете, родени под този знак, владеят отлично изкуството да манипулират и получават всичко даром.

9. От 23 октомври до 30 ноември идва знакът на царствения Сфинкс. Хората от този знак са хазартни натури и особено силно се вълнуват от печалбите си.

10. Последен е знакът на Минотавъра. Изкусният помощник на гения на Злото се затруднява да взима самостоятелни решения и предпочита да служи на чужда воля. Минотаври се раждат от 1 декември до 7 януари.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*