ТВ-крадци вилнеят из Кити и Перволя

 

През уикенда полицията са получили голям брой жалби за откраднати телевизори в областите Кити и Перволя, Ларнака.

Крадци са нахлули в помещението на клуба АЕК в Кити в събота вечер и са откраднали три телевизора на стойност около 1.400 евро. Според жалбата, подадена от управителя, неизвестните извършители са отмъкнали 50, 40 и 32 инчови телевизори, както и малко дребни пари. Обирджиите са нахлули през задния вход на помещението. Мястото няма застраховка, нито разполага с алармена система или видео наблюдение.

Междувременно същата нощ в областта Перволя са разбити четири къщи и са откраднати телевизорите им. Според доклад, направен от строителния предприемач, кражбите са станали между 21:00 часа в събота и 8:00 ч в неделя.

Полицията установи, че крадците са проникнали през входните врати на всички къщи.

В ранните часове на понеделник телевизионните крадци продължават своите набези. Откраднат е телевизор за 400 евро от комплекса Саламина в Дромолакша. Постъпва обаждане от гражданин, който съобщава, че е видял тъмен автомобил да напуска мястото. Алармата е била задействана. Полицейски патрул отива веднага на мястото.

Крадците са влезли и излезли през плъзгащата се врата, след отстраняване на алуминиевите опори. Води се полицейско разследване по случая.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*