Татяна Филипу за Базара-Парти „Българска Коледна Магия” в Ларнака

Татяна Филипу е поредната смела българка, която напук на кризата, която трета година тресе острова ни, прави бизнес с България.  И не се изплаши от проблемите, а започна отново да гради пак от първата тухличка авторитета и магазините на Рефан в Кипър.

За 2012-та година „Българският Вестник” в Кипър я удостои с отличието „Бизнес дама на годината” за приноса й в развитието и популяризирането на българските продукти на фирма Рефан в Кипър.

Тя е следващата участничка в събитието ни, и ще я представим, въпреки че повечето от вас я познават от много години.

Татяна живее в Кипър от 19 години. Идва на острова на любовта точно заради голямата си любов. Тук се ражда дъщеря й Стефани, в името на която гради своя бизнес.  От 3 години тя е вносител на българската козметика на фирма Рефан, като от една година е официален представител и дистрибутор на фирмата в Кипър.

 

Вие сте първият вносител на българската козметика на Рефан в Кипър. Разкажете ни за вашите магазини – в кои градове са, какво предлагате.

Фирма Рефан предлага висококачествени натурални продукти за лице и тяло, както и възможност, всеки един от нас да има удоволствието да си закупи любимият парфюм на най-добрата цена.

Първият магазин беше отворен в Никозя, Агланджа – Плати. След което мрежата постепенно се разрастна и отворихме още четири. Така, че сега имаме общо пет магазина в три града:

Никозия, Агиос Дометиос, 74 Григори Афксентиоу

Никозия, Агланджа – Плати,119 Z Булевард Кериниас

Никозия, Хотел Хилтон

Ларнака, Зиннос Китиеос (срещу магазин Зара)

Агиа Напа, 27 Макариоу Булевард ( до KFC)

Участвахте в различни благотворителни инициативи тази година – кога и къде?

През изминалата година сме взели участие в различни благотворителни събития на целия остров. Едно от тях е Радио маратона в Лимасол, който беше създаден тази година. Следващото беше събитието за болното момче Георги, организирано от кмета на Ларнака и Моника Мелеки. Другото –  Модното шоу на Йота Къфалиду и още много други.

Какво ще ни представите на 21 декември на Изложбата Базар в Ларнака?

С удоволствие ще участваме в Коледния Базар на 21-ви декември в Ларнака, където ще може да закупите нашите продукти на атрактивна цена.

С какви чувства изпращате старата година. Каква беше 2014-та за Рефан Кипър?

През 2014 година ми се случиха разнообразни неща в професионален аспект, които ме научиха да бъда по-силна, по-убедена в делата си, което от своя страна ме направи и по-добър професионалист. Това беше много добър урок за мен.

Какво си пожелавате за новата 2015-та?

Преди всичко здраве за мен, семейството ми и всички хора. Повече светлина и доброта на този свят. А какво ново ще поднесе на нашите клиенти фирмата ми, оставям това да бъде изненада за вас.

А на българите в Кипър?

На всички българи в Кипър, от цялото ми сърце пожелавам да вярват повече в себе си, защото не трябва да забравяме силата на българския дух.

Ден преди Базара, в Ларнака имаме още едно събитие, на което искам да ви поканя –

Официалното откриване на новия магазин на Рефан в Ларнака, което ще се състои на 20/12/2014 събота от 11.00ч.

Магазинът се намира на бул.Зинонос Китиеос (с/у магазин ЗАРА)

Наши официални гости ще бъдат посланикът на българското посолство г-н Христо Георгиев и кмета на Ларнака г-н Андреас Луроджатис, а известната водеща на Рик1 Габриела Христодулу ще ви посрещне с усмивка.

Весели празници на всички!

 

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*