ПРЕДСТОЯЩО: УТРЕ – ГАЛА КОНЦЕРТ – 15 години Кипърска Оперна Организация

15-те години на Кипърската оперна организация ще бъдат отбелязани с Гала-концерт в Държавния театър в Никозия/Строволос на 21 април 2023 година, с начало 20:00ч.

Започна подготовката и за операта „Кармен“ на Бизе, която ще бъде представена от Оперната организация през 2024 г.

По време на спектакъла „Моцарт среща Бродуей“ ще се чуят обичани арии от оперите на Моцарт „Сватбите на Фигаро“ и „Коси фен тутте“, както и песни от мюзикълите „Можах да танцувам цяла нощ“, „Нямаше ли да е прекрасно“, „Заведи ме навреме в църквата“ (Моята прекрасна лейди), „Мария“, „Америка“, „Чувствам се хубава“, „Тази вечер“ (Уестсайдска история), „Странна скъпа“ (Целуни ме, Кейт), „Лятна нощ“ (Брилянтин), „Всичко, което искам“ (Фантомът от операта), „Спомен“ (Котките), „Райска светлина“ (Гърбушкото от Нотр Дам), „А това е любимата ми“ (Кисмет).

Концертът е благотворителен и чистите приходи от шоуто ще бъдат дарени на хостела Ronald McDonald House Cyprus. Това е организация с нестопанска цел, активна в повече от 65 страни по света, целяща да създава и подпомага програми, които пряко подобряват здравето и благополучието на децата.

Организацията на Кипърската опера e основана в Ларнака през 2008 г. от сънародничката ни Цвета Христофору. В нея членуват десетки артисти, специализиращи в областта на Музикалния театър.

Предвижда се и втори концерт в Лимасол на 14/5/2023 в Общинския театър на града.

Предварителна продажба на билети за шоуто: tickethour.com.cy и ACS куриер.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*