Празниците започнаха! Изложба-Базар в Ларнака

Днес в Ларнака, за първи път си дадоха среща творци-приложници от цял Кипър в мецанина на хотел Фламинго, събитие, организирано от „Българският Вестник“ в Кипър.

В продължение на две седмици ви представихме участниците. Но едва след като видяхме техните уникати, си дадохме сметка, че не е достатъчно. Такава феерия от красота, фантазия и професионализъм трябва да се види!

Събитието бе открито от посланика ни г-н Христо Георгиев, който се запозна поотделно с всяка участничка и остана възхитен от експозицията на нашите златни момичета. Пожела на всички весели празници и мирна и щастлива Нова година.

Прозвучаха изпълнения от Светльо Димитров – саксофон, Адриан Славчев-китара, Нели Милова, Анджелина Скопелити и Цвета Христофору, а DJ Лукас вдигна всички на бързо българско хоро. Благодарим ви приятели!

Очаквахме много гости, но явно на събитието дойдоха тези, които ценят красотата и ръчно изработените уникати!

Отправям благодарност към дамите със златни ръце и сърца от Пафос, Лимасол, Ларнака, Никозия и Паралимни и към персонала и собствениците на хотел Фламинго. Невероятни, уникални изделия, сладки, питки, картички, бижута, сувенири. Но вместо да ги изброявам, по-добре да ги видите.

Участничките в днешния ден направиха първата стъпка в опознаването помежду си, но си обещаха, че няма да е последна. Със сигурност ще реализират второ подобно издание в началото на лятото в Пафос, под егидата на посланик Хр.Георгиев.

Благодарим ви скъпи дами! Благодарим на нашите гости! Благодарим и на домакините ни от хотел Фламинго за невероятната обстановка и обслужване!

Весели празници на всички! Мирна и щастлива Нова година!

 

 

един коментар

  1. Още веднъж едно голямо БЛАГОДАРЯ на организаторите ,които ни дариха с Коледна магия съчетана с хубава музика,усмихнати хора и талантливи българи 🙂

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*