Празниците започнаха! Дядо Коледа в Българското училище „Д-р П.Берон“ в Ларнака

Днес децата от Българското съботно-неделно училище „Д-р П.Берон“ направиха своя коледен купон, показаха пред родители и гости уникална програма и показаха какво са научили досега в училище с много радост и настроение.

Директорът на училището Радослав Георгиев поздрави деца и гости и представи голямата изненада на учениците от големите класове – първия брой на училищното издание с името „Училищен диамант“, в което малките журналисти разказват за училищния живот, празниците и още много. Пожела на всички мирна и успешна Нова година.

На сцената се изредиха персонажи от приказки, коледари, сурвакари, детската вокална група с ръководител Меги Стефанова, чуха се гатанки към малки и големи. Звездата на училището Йоанис Мелеки изпя соло коледна песен. Радост и настроение бликаше от всяко изпълнение, а възрастните пригласяха на позабравените детски коледни песни.

И заслужено получиха подаръци от Дядо Коледа. Добрият старец, изморен, но радостен, пристигна с огромен чувал подаръци и не пропусна нито едно дете.

А след като изпратиха госта си с опразнен чувал, Белла Иванова запя стара народна песен, а малки и големи танцьори се хванаха на вечното българско хоро.

За пореден път майките от родителския комитет се бяха погрижили за богата почерпка на деца и гости.

Поздравления за прекрасната програма. Весели празници и ваканция!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*