Празниците започнаха! Дядо Коледа в Българското училище „Д-р П.Берон“ в Ларнака

И децата от Българското съботно-неделно училище „Д-р П.Берон“ посрещнаха Дядо Коледа!

Празник три в едно – Благотворителен базар, коледното тържество с много стихове, песни и танци, богата томбола, представени пред родители и гости спечелиха овациите на възторжената публика.

Базарът бе отворен още от обяд и десетки българи минаха да разгледат и да си купят от изработените с много любов коледни украси, сурвачки, сувенири.

Всяка следваща година учителите и възпитаниците на българското училище ни изненадват с нещо ново. Коледни стихове и песни, джуджета, танци и много настроение огласиха залата на синдиката ПЕО.

На сцената се изредиха персонажи от приказки, коледари, сурвакари, танцьори, детската вокална група с ръководител Меги Стефанова, много радост и настроение за изпълнители и гости.

Богатата томбола с подаръци, предоставени от различни фирми в града бе атракция и мнозина се зарадваха на късмета си в този ден.

По-малките деца нямаха търпение да свърши тържеството и трепетно очакваха Дядо Коледа. Все се оглеждаха и подпитваха – „Защо закъснява?“. Забавен от натоварения трафик в града, добрият старец, изморен, но радостен, пристигна с огромен чувал подаръци и не пропусна нито едно дете.

DSC_0955

Празниците започнаха! Благодарим на децата и техните учители за прекрасния неделен следобед.

Весели празници и ваканция!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*