ПОЗИТИВНО

Започни от днес…

6SunkenGarden,ButchartGardens,SaanichPeninsula,BritishColumbia,Canada … да не се тревожиш за вчерашния ден – той е в миналото, а то никога не се променя… само ти можеш да се промениш, ако желаеш да го направиш.

… да не се тревожиш за утрешния ден – той винаги ще е пред теб и ще очаква да дадеш най-доброто от себе си, но това може да стане само, ако изживееш пълноценно днешния ден.

… погледни се в огледалото и виж себе си – личност, която заслужава внимание и възхищение, личност с която ще ти е приятно да общуваш, която с удоволствие ще опознаеш и уважаваш.

… да цениш всеки момент от живота си и даровете, които получаваш в този свят, споделяй щедро тези 2881подаръци с околните.

… поне за миг се отклони от утъпкания път и се наслади на тайните, които откриваш.

… посрещай предизвикателствата с кураж и решителност… преодолей бариерите, които могат да попречат на твоето израстване и самоусъвършенстване.

… не позволявай липсата на кураж да поквари собственото ти АЗ, желанието да успяваш и способността ти да обичаш.

250192… погледни с нова вяра към човешката доброта, независимо какво ти се е случвало до сега.

… това е шанса ти за по-добро бъдеще.

… отвори съзнанието и сърцето си, посрещай с желание преживяванията си, запознай се с нови хора, но не очаквай съвършенство нито от себе си, нито от някой друг, защото не съществува съвършенство в този несъвършен свят.

… осъзнай, че ти си отговорен за собственото си щастие, затова прави неща, които те правят щастлив.

Започни от днес…

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*