Открит труп на 36 годишен българин около Ларнака

Изчезналият българин от миналата седмица е намерен мъртъв

Труп на Цветомир Добрев Цонев е открит на брега на Кафкала, Агиос Теодорос, в близост до Ларнака. Идентифициран е като 36-годишен български гражданин, изчезнал от дома си на 6-ти септември.

Съпругата му, която има шест годишна дъщеря от него, заявила пред полицията в Арадипу, че това не било първото му изчезване от дома. Но винаги се връщал след два-три дни. След като не се прибрал, на 10-ти септември го обявява за издирване в полицията.

Мъжът е бил идентифициран от баща му.

Семейството е живяло в Арадипу, Ларнака. Тялото е намерено с вързани ръце и крака, увито в пластмасови торби за боклук, малко след 17:00 часа в четвъртък от 50 годишен мъж от Никозия, който имал вила в района.

„Тялото е в състояние на разлагане“ каза по-рано през деня говорителят на полицията Андреас Ангелидес, ще бъде направен и ДНК тест. Следователите са изпратили черните торби и лентите, с които са били вързани за изследване и търсене на доказателства.

Рентгенът на тялото не е показал счупвания и наранявания на главата и костите и полицията работи по няколко версии.

Полицията чака резултатите от аутопсията, която се проведе от съдебните лекари Софоклеус и Хараламбус в държавната болница в Ларнака.

Идентификацията на българинът сложи край на спекулациите, че тялото може да принадлежи на 48-годишният албанец Алекс Бурели, свързан с убийството на Фанос Калопсидиотис от 23 юни в Агиа Напа, когато загинаха четири човека, в това число и полицай.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*