Община Никозия: Покана за участие в Pop-up Festival 2014

Община Никозия приема заявки за наемане на свободни магазини и павилиони на булевард Макариос за тазгодишното издание на Pop-upFestival, който ще се проведе от 15 ноември 2014 до 15 януари 2015..

Целта на инициативата е да се върне към живот почти обезлюдената търговска улица и се организира в сътрудничество с Центъра за изкуства, Община Никозия и Фондация Pierides.

Основната цел е да се съберат най-иновативните, изобретателни и креативни таланти в областта на предприемачеството, развлеченията и културата.

Организаторите са насочени към обновяване и възраждане на Makarios Avenue чрез стимулиране на предприемачеството, търговска дейност или нови инициативи.

Ще има различни видове дейности – образователни, културни и развлекателни, в които обществеността може да участва на живо.

Предложенията следва да се съсредоточат върху иновации, търговия, изкуство – изложби, театър, музика, танци и други.

Местата за провеждане на Pop-upFestival 2014 ще бъдат свободни магазини и други помещения на Makarios Avenue, както и други части на града.

Разходите за наемане на магазин ще бъде € 150 на месец, за провеждане на дадено събитие (не се отнася до магазини) € 50 и за дейности и мероприятия с нестопанска цел ще бъде свободен. Общината ще плаща ток и вода за периода за всички категории наеми.

За дейности с нестопанска цел може да се покрият също част от средствата, необходими за създаване на магазина и за неговия интериорен дизайн, който не може да надвишава 50 на сто от общия бюджет. Максималният размер на субсидията не може да надвишава € 500.

Крайният срок за подаване на проектните предложения е сряда, 24 септември в 15:00.

Можете да подадете по електронен път вашето предложение, като изпратите до info@nimac.org.cy (до 7MB) или да го връчите лично в офисите на Общината, разположени на ъгъла на улиците Tempon и Pentadaktylos в Стария град, от понеделник до петък 8: 30-3pm.

За допълнителна информация, уточнения или въпроси, обадете се на 22 797400, 8.30-15:00.

Подборът на предложенията ще се извърши на базата на иновации, оригиналност, качество и от това, дали предложението е възможно и осъществимо.

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*