Нови проекти в Ларнака

Пет нови хотели се очаква да отворят врати през 2015 г. в град Ларнака, се съобщава в есенния проспект на Дружеството за развитие на туризма в града.

В града на Зенон ще отворят врати нови хотелски единици на различни централни места, с цел подобряване на туристическото предлагане.

Това са хотел «Ciao Stelio», разположен в популярния Макензи в Ларнака, който трябва да отвори врати през април 2015 г. с капацитет от 102 легла. Два нови хотела ще отворят в района на църквата Свети Лазар в първото тримесечие на 2015 г. – хотел «Mikes Kanarium», с 52 легла и бутиков хотел с 35 легла.

Също на булевард Zenon през следващата пролет ще отвори врати нов хотел с 52 стаи с басейн на покрива и друг бутиков хотел в района на Американската академия. В процес на обновяване е и хотел „Лениос”, който се намира по пътя за Дикелия.

Освен това през 2016 г. се очаква да започне работа по изграждането на най-луксозния хотелски комплекс в Ларнака. Според графика, комплексът на пет-звезден хотел ще бъде завършен през 2018 г. и се планира да бъде на мястото, където в момента е кафе-ресторант на булевард „Атина” на брега на морето на Финикудес с обща площ 50 хил.кв.метра.

Планът предвижда освен изграждането на пет-звезден хотел с 22 етажа и височина от 72 м, създаване на спа център, конферентен център, апартаменти, магазини, кино и ресторант на покрива.

Източник: ΚΥΠΕ

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*