Мъж е в болницата в Пафос, с кокаин в стомаха

46-годишнен нигериец, пътуващ с холандски паспорт е под полицейска охрана в многопрофилната болница в Пафос, след като бяха открити цилиндрични опаковки с кокаин в стомаха му.
Отряда за борба с наркотиците – YKAN – е действала по сигнал и претърсва багажа на мъжа след арестуването му на летището в Пафос в неделя следобед. Нищо не е намерено, но след направената рентгенова снимка на стомаха му, са открити редица пакети с вещество. Според полицията, заподозреният пристигнал с полет от Брюксел и досега 18 подозрителни пакети са били извадени от стомаха му. Той ще бъде изправен пред съда с обвинение за наркотрафик.

Кокаин в стомаха

Междувременно, в петък двама кипърци на възраст между 40 и 50 години бяха арестувани след като в апартамент в Пафос беше открит канабис. Отряда за борба с наркотиците – YKAN, действащ по сигнал смятат, че са открили една добре изградена организация за отглеждане и разпространение на канабис. Те открили повече от 50 растения , голямо количество канабис, готово за продажба и професионално оборудване за отглеждане на канабис.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*