Млади български таланти участват в телевизионно шоу, да ги подкрепим

В Кипър по канал Сигма в момента тече невероятно шоу за млади таланти, в което участват две наши деца, в чиито вени тече и българска кръв

Йоаннис Мелекис е познат на стотици българи от Ларнака. Син на наша сънародничка, известната на острова актриса и общински съветник Моника Мелеки години наред ни радва с прекрасните си изпълнения от българския фолклор. До момента Йоаннис е участвал в десетки събития на българската общност в Кипър и българското училище „Д-р П.Берон”, фестивали и конкурси и специалистите му предричат бляскаво бъдеще на голямата сцена.

Другото дете е талантливата Стефани Симеониди, дъщеря на Златина Константину, която от 25 години живее на острова. Десетгодишната  Стефани от малка започва да танцува, на пет годишна възраст влиза в състава на детска театрална група, а с пеене се занимава едва от една година. Тази година печели второ място на конкурса за таланти в Медхай.

Стефани Симеониди и Йоаннис Мелекис са от Ларнака участвуват в Телевизионното Шоу за Млади Таланти Musical kids по канал Сигма! Тяхното ежедневие е труд, много труд и само труд! Всеки ден пеене, театър и танци. А това е цената на успеха.
Деца в чиито вени тече и българска кръв, отгледани и възпитани от български майки!
Нека ги подкрепим да направят мечтите си реалност!
В близките дни ще ви представим двете наши деца, като в интервю за „Българският Вестник” ще разкажат за себе си, ежедневието и мечтите си.
За Стефани се гласува
на телефон 90031383 или със SMS на номер 5577, пишейки МК 03

За Йоаннис се гласува на телефон 90031390 или СМС 5577, пишейки МК 10.

Гласуването продължава до 27 декември 2015 година и може да бъде направено по всяко време на денонощието.

Цената на един SMS е 1 евро, като събраните суми отиват в помощ на децата, болни от рак в Кипър.

Да ги подкрепим с нашия глас! Сцената е техния живот!

https://www.youtube.com/watch?v=dhyUwEQ9Dm8

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*