Коя зодия е най-сексапилна, коя е най-вярна, коя е най-коварна. И коя никога не можеш да забравиш! – В какво всяка зодия е НАЙ!

Попаднахме на една много интересна класация

В кое нещо всяка една зодия е НАЙ. Предупреждаваме, обаче! Един от трофеите съвсем не са за положително качество. И си е голям риск да го дадеш така смело именно на тази зодия…

 

НАЙ-СИЛНАТА ЗОДИЯ

Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, събрали много мъдрост под воала на емоцията. Защото, каквото и да става,те може да се огъват, но никога не се чупят!

 

НАЙ-СЕКСАПИЛНАТА ЗОДИЯ

Това е Овенът. Нейните представители са енергични, решителни, но по-важното е, че от тях струи магнетизъм, който няма как да се обясни. Дори, когато въпросният субект не блести с неземна красота, пак около него има рояк от ухажори от противоположния пол.Това се дължи на тази почти мистична, мощна сексуална енергия.

 

НАЙ-НАДЕЖДНАТА ЗОДИЯ

Това е Девата.И под надеждна се има предвид няколко неща –вярност, закрила и грижовност. Може и да мрънка, може и да критикува, може и да ви дразни с безкрайните си претенции.Но щом сте спечелили сърцето й, нито ще ви изневери, винаги ще гледа нуждите ви да са задоволени.А ако някой иска да ви навреди, ще го накара да съжалява, че се е родил.

 

НАЙ-КОВАРНАТА ЗОДИЯ

Едва ли ще се изненадате, че това еСкорпионът.Реши ли да си отмъсти, ще действа до край и няма да пропусне и най-дребната възможност да ви заболи. В същото време, ако той върши нещо подло и нередно е почти невъзможно да го заподозреш. Изобщо, хората са казали,прави, струвай, но не си навличай Скорпион за враг.

 

НАЙ-КРАСИВАТА ЗОДИЯ

Що се отнася за хубав външен вид, Природата е най-благосклонна къмСтрелеца. Представителите на тази зодия обикновено имат слаби, стегнати, гъвкави и много симетрични тела. Нещо повече –те са и много суетни и се стараят винаги да изглеждат добре.Което още повече подсилва тяхната привлекателност.

 

НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКАТА ЗОДИЯ

Да го кажем направо, най-щастливата, еБлизнаци.Те по природа са оптимисти (и има защо) и всеки Близнак, отклонил се по пътя на негативизма, само ще си пати. Но като цялоБлизнакът винаги се озовава на точното място в точния момент.Не винаги му върви в лотарията, например, но съдбата му е такава, чекаквото и да става, в крайна сметка накрая той пак печели нещо.

 

НАЙ-СЕМЕЙНАТА ЗОДИЯ

Безспорно това еРакът. За представителите на тази зодиясемейството е всичко! И едва ли има друга зодия, която да им стъпи на малкия пръст по възпитание на деца, умения за създаване на уют, грижовност и себераздаване. Не случайно за Рака е много важно да открие партньор с високи морални ценности и добра душа.

 

НАЙ-ОБЩИТЕЛНАТА ЗОДИЯ

Стане ли дума за убеждаване, разбиране, дискусия, защита или просто сладки приказки, Везните нямат равни. Те могат да разгледат въпроса от абсолютно всеки ъгъл и да анализират всяко евентуално развитие. Но по-важното е, че намират общ език с абсолютно всеки един човек!Ще очароват както президента, така и клошара, ровещ в кофата.

 

НАЙ-ПОТАЙНАТА ЗОДИЯ

Е Козирогът.И не знаме далипотайна или неразгадаемае по-точната дума. Или и двете. Не само, че не споделя чувствата и мислите си, ами и почти винаги запазва хладнокръвие и не можеш дори да предположиш какво точно се крие в главата й. Колкото и добър психолог да си,ако Козирогът сам не пожелае да ти разкрие, не можеш да изкопчиш нищо.

 

НАЙ-ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ЗОДИЯ

Е Телецът.С перфектни обноски, рядко се изказва нетактично и умее веднага да поправи нещата, ако това се случи. Не обича конфликтите и винаги ще помогне, ако го помолите. Той е толкова изискан, благороден и умен, че в компанията му често изглеждаш катоселския глупак, дошъл за мъдрост или помощ при везира.

 

НАЙ-НЕЗАБРАВИМАТА ЗОДИЯ

Естествено, е Лъвът.Няма как да се устои, (камо ли забрави) на това кралско величие, което винаги блести в тълпата. Като добавим и чувството за хумор, високия интелект, чудесни маниери и бохемско присъствие, тази зодия наистина те кара да се влюбиш за минути.А след това да ти отнеме месеци, дори години, да си я изкараш от ума. Ако изобщо успееш…

 

НАЙ-БЛЯСКАВАТА ЗОДИЯ

Екстравагантни, оригинални, модерни, стилни,като звезди от големия екран са Водолеите.Буквално с два парцала ще си спретнат тоалет висша мода. Невероятно усещане за стил дори в най-нестандартното облекло. И не само. Самото им излъчване внушава, че са нещо повече от другите.Че ще е истинска чест да ти обърнат внимание.

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*