Коледни подаръци за децата, които пишат до Дядо Коледа

Андрей и Юлия Дашини

Всяко дете в Кипър, което напише писмо до Дядо Коледа тази година ще получи подарък от фондацията на Андрей и Юлия Дашини в Лимасол.

Децата от всички краища на републиката имат време до средата на януари да изпратят лично писмо до Дядо Коледа, като част от новата празнична благотворителна кауза на фондацията. Те също могат до Коледа да спечелят шанса да отидат на лично посещение в дома на Дядо Коледа.

“Коледа е най-магическото време от годината, и ние в нашата фондация на Андрей и Юлия Дашини вярваме, че всяко дете заслужава да получи много доброта и щастие в духа на Коледа”, казва Алина Набиева от фондацията.

Инициативата „Писмо до Дядо Коледа“ има за цел да помогне на родителите да създадат специална атмосфера за детето си.”

Всяко дете, което изпрати написано на ръка писмо до Дядо Коледа ще получи специален подарък. Фондацията ще се опита да даде подаръците, които са били поискани, освен ако това е нещо нематериално, като здраве или благосъстояние. Скъпи подаръци като IPads няма да бъдат давани. Вместо това ще бъде избран друг подходящ подарък.

“В случай, че искането не може да бъде спазено, Фондацията ще предостави подарък по своя преценка”, каза тя.

Инициативата е отворена за всички деца в Кипър – и то не само за тези от семейства с ниски доходи – като начин за възнаграждаване на техния кураж да се свържат с Дядо Коледа. Писмата трябва да бъдат адресирани до Дядо Коледа, чрез фондацията. (виж адреса по-долу).

“Писмо до Дядо Коледа” е отворен за деца от всички училища и предучилищни възрасти – очевидно младежите могат да получат помощ, за да напишат писмо от своите родители или братя и сестри, ако е необходимо.

Писмото трябва да бъде придружено от съгласие на родител или настойник. Това може да стане чрез подписан формуляр за кандидатстване, който може да намерите на сайта http://www.dashinfoundation.org/wp-content/uploads/2014/12/Application-Form_EN.pdf

Победителят в конкурса за писане на писмо, ще спечели и посещение в дома на Дядо Коледа – тази инициатива се нарича “Дядо Коледа идва в града”. Тази част от състезанието ще приключи на 27 декември.

Исканията към Дядо Коледа, ще бъдат оценявани от фондацията и подаръците ще бъдат изпратени до получателите между: 22-24 декември, 29-31 декември, 5-7 януари 2015 г. и 12-14 януари 2015.

От фондацията казаха, че най-трогателните, честни и искрени писма и илюстрации ще се участват за спечелване на наградата на “Дядо Коледа идва в града”. Авторите на най-добрите писма до Дядо Коледа ще бъдат обявени на сайта на фондацията в периода между декември 19-24.

 

Родители на децата, посочени на интернет страницата трябва да се свържат с фондацията и след това Дядо Коледа ще посети дома на детето между 22 декември и 26.

Фондацията ще предостави и друго забавление като част от благотворителната новогодишна веселба. Децата на бедните семейства, живеещи в Никозия, Лимасол, Ларнака и Пафос ще получат покана да присъстват на благотворителна филмова прожекция в най-близкия K Синеплекс кино. Това ще включва две безплатни билета – един за детето и един за родител, настойник или надзорник.

“Ние наистина се надяваме, че тази благотворителна кампания ще се превърне в успех и ние ще бъдем в състояние да помогнем на децата в нужда; много от които са в очакване на изненада за Коледа и тази година, “каза Набиева.

Фондацията е създадена през април тази година в Лимасол от руския предприемач Андрей Дашин и съпругата му Юлия и стартира официално през май.

Дашин е основател на една от водещите световни валутни брокерски къщи, Alpari. Той също е ангажиран филантроп.

Всички писма до Дядо Коледа могат да бъдат изпратени на адрес: 35, Lamprou Konstantara, Kato Polemidia, 4156, Лимасол

Email: info@dashinfoundation.org

Tel: 25-246120

Факс: 25-246220

www.dashinfoundation.org

Формуляр за кандидатстване от родителите: www.dashinfoundation.org/wp-content/uploads/2014/12/Application-Form_EN.pdf

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*