Коледните празници започнаха

Децата са над всичко!

 

Природозащитна организация „Рециклирай” организира празник, посветен на децата с мотото „Децата са над всичко!”

В събота 20.12.2014 от 10 сутринта до 4.00ч. на пешеходната зона Лидра в Никозия и в сряда, 23.12.2014 на площад Кимонос в Ларнака в същите часове, със съдействието на местните общини.

Ще има подаръци за децата, подготвени от дарителите на „Анакиклоси (Рециклирай)”.

Ще има работилници за изделия от платове и други, годни за рециклиране на органични материали. Приятелите ни от организацията „Да го направим” в Кипър ще участват в творческия процес с децата.

Подаръците ще раздава познатият на децата от миналата година Кадулис.

Посетителите ще се възползват от 20% намаление от цените на облекло и обувки на магазините за обществена взаимопомощ „Анакиклос” на техните адреси: ул. „Костаки Панделиди” 10, в близост до ул. Лидра – Никозия и Гр. Авксентиу 1А ,Франсис корт в Ларнака.

Целта на „Анакиклоси” е популяризирането на програмата за рециклиране, снабдяването на хора в нужда със стоки от първа необходимост, събиране на средства за обществено подпомагане и за запазване на околната среда.

Анакиклоси е организация с нестопанска цел и не преследва печалба или лични облаги.

В празничните дни, „Анакиклоси” ще събира играчки за децата.

За информация – г-жа Андрула Сиати, тел. 99 722 121, отговорник „Връзки с обществеността”.

Ако имате у дома играчки, дрешки, обувки, книжки, ученически чанти и вече нямате нужда от тях, в упоменатите дни можете да ги отнесете на посочените места в Никозия и Ларнака. Вашите деца ще получат подаръци според възрастта им, а вашите вещи ще бъдат опаковани и подарени на деца, които имат нужда точно от това.

Приветстваме идеята на организация „Анакиклоси”, която си е поставила за цел не само да опазва природата ни чиста, а и да зарадва децата, които не могат да получат желания подарък.

Българинът е практичен и никога не изхвърля умалели дрешки или играчките на вече големите си деца. В този ден имате възможност да разчистите шкафове и гардероби от непотребните вече детски вещи, а в същия момент вашето дете може да получи желаната играчка, която в момента не можете да си позволите за закупите. Да го направим!

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*