Козметичните продукти на „Aroma Dead Sea” вече и в Кипър

Днес се състоя официалното откриване на първия магазин “Aroma Dead Sea” в Кипър, намиращ се в центъра на Ларнака.

Сред официално поканените бе и екипът на сп.БГ Фактор.

 

От ранния следобед до късно вечерта, стотици прекрачиха прага на новооткрития магазин, предлагащ висококачествени козметични продукти с минерали и соли от Мъртво море.

Собствениците на компанията, които са и производители – Тамара и Йозеф Гулкович са главните „виновници“, да има и в Кипър магазин с уникалната им козметика.

Тамара и Йозеф Гулкович

Невероятните продукти – дар от природата в съчетание с натурални съставки и аромати, могат да задоволят и най-взискателните дами и всички – на достъпни цени.

Компанията вече има няколко магазина в САЩ и Европа, а магазинът в Ларнака е първият в Кипър.

Марката „Aroma Dead Sea” включва три серии – Aroma Dead Sea; Dead Sea Beauty и Beauty Life и включват средства за почистване, хидратиране и подхранване кожата на лицето, тялото и косата като ги снабдява с необходимите и соли и минерали, подпомага за възвръщане на тяхната жизненост и еластичност. В магазина има и от прочутата и лечебната черна кал и сол от Мъртво море, както и много ефикасни продукти за лечение на псориазис, акне и пърхот. Уникални луксозни продукти, нова алтернатива от най-висок клас на всички козметични продукти, използвани до сега.

Доброто е, че може да разчитате на информация за продуктите на български или руски език.

Дами, ако цените своя външен вид и имате високи критерии към самите себе си, непременно трябва да изпитате уникалния им ефект.

Мистерията Мъртво море

Скрито в най-дълбоката долина в света и защитено от величествени пустинни планини, Мъртво море е едно от най-важните неща в земята на мистериите, чудесата и библейските легенди, божествено творение просъществувало като „центърът на цивилизацията повече от 10000 години.

Днес Мъртво море все още ни озадачава. Защото е 1300 фута под морското ниво, съдържа всички най-дълбоки земни минерали и представлява удивителна гледка с количеството земна сол, която се изпича на буци на брега в подобие на снежни преспи. То е 10 пъти по-солено отколкото Средиземно и три пъти по-солено от Голямото солено езеро в Юта. Не можете да потънете в Мъртво море – то е толкова тежко и концентрирано със сол, че дори е трудно да поставите краката си на неговото дъно.

Хиляди години от всички точки на земното кълбо хората отиват там, за да се потопят във водите му и намажат тялото си с неговата богата на минерали кал, за която казват, че има лечебни качества.

Легендите разказват, че най-красивата жена на античността – египетската царица Клеопатра, идвала тук за да се наслади на благата му и да съхрани младостта си.

 

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*