Какво не знаем за финалистите в Х Фактор

 

В деня на големия финал Невена, Славин и Михаела разкриват най-любопитните факти за себе си

 

В деня на големия финал тримата финалисти в Х Фактор (X Factor) – Невена, Славин и Михаела, разкриват най-любопитните факти и истории, които не знаем за тях.

Защо Невена иска да се качи на истински болид, как Никълъс Кейдж вдъхновява Славин да открадне Лада, а Михаела редовно била на косъм от изключване в училище.

Какво не знаем за Невена…

Невена

· Винаги когато остана сама вкъщи, си обличам официална рокля за сцена, гримирам се, правя си прическа, слагам си токчета и пея пред огледало. Правех го още като дете. Продължавам да го правя и до днес

· Много искам да участвам в състезание с коли – с истински болиди, на писта. Това ми е голяма мечта за екстремно забавление и се надявам да ми се случи в бъдеще

· С най-добрата ми приятелка се сбихме за оценки в 5 клас пред цялото училище и стана голямо шоу. След това класният винаги казваше на момчетата да не се закачат с мен, защото съм опасна.

· Разбрах, че в Нов български университет са направили нещо много мило. Из целия университет са сложили плакати, с които приканват колегите да гласуват за мен, и на всички плазми излъчват мои изпълнения!

· Най-екстремният ми момент беше по време на екскурзия в Македония. На Охридското езеро се качихме да се возим на „банан“. Когато стигнахме по средата на езерото, хората с лодката ни хвърлиха и отпрашиха. Беше голям ужас – навсякъде около мен се увиваха водорасли. Обзе ме страшна паника.

Любопитни истории за Славин

Славин

· Като малък мечтаех да стана романтичен мафиот. Много се интересувах от времето на сицилианската мафия и гангстерите, които обирали банки.

· Веднъж като дете дадох 20 лв за карти за ЮГиО, а родителите ми бяха много против това. Това бяха адски много карти, а 1/3 от тях се повтаряха – беше много разочароващо.

· Един ден в училище, мой съученик си беше донесъл баскетболна топка – в рамките на този ден успяхме да счупим едно бюро, една картина и един прозорец.

· Отново в училище – бях си купил чипс и реших да го изям в час по рисуване. Учителят тогава ми написа забележка: „Ученикът яде в час и дава на другите“.

· Покрай филма „Да изчезнеш за 60 секунди“ с един приятел искахме да станем автокрадци и тръгнахме да търсим в интернет инструменти за отваряне на ключалки. Пробвахме се с една много стара „Лада“. Той стоеше на пост, а аз през леко сваленото стъкло тръгнах да я отключвам с конец. Точно когато успях, чух приближаващ се към мен лай и побягнах с всички сили по улицата.

· Най-екстремният ми момент беше на едно влакче на ужасите. Бях на гости на вуйчо ми в Англия. Това беше първото или второ в света най-бързо по ускорение влакче – от 0 до 100 км/ч. за около 2 секунди. Бях се вкопчил в седалката, бях затворил очи и чаках смъртта си. Никога не съм се страхувал толкова за живота си.

А какво не знаем за Михаела…

Михаела

· Веднъж като дете бях с родителите си в Аква парк. Реших се да се пусна по най-бързата пързалка. Бях много малка – на 8-9 години. Така изхвърчах от пързалката, че паднах в много дълбока вода – беше дълбоко към 1.80 м. Започнах да се давя и беше много страшно. Баща ми обаче скочи да ме спаси.

· В училище е имало много моменти, в които съм била на косъм от изключване. Бях много бурно дете и редовно се биех с момчетата в училище. Майка ми неведнъж е идвала да говори с преподавателите и да им обяснява, че всичко е от тийнейджърските години.

· Много обичам да се катеря. С родителите ми много пътуваме из България, сред природата. Винаги, когато ходим по скали и водопади, се качвам по скалите.

· Веднъж с моя приятелка и баща ѝ се разхождахме с лодка в Бяло море. Изведнъж обаче акумулаторът се изхаби, а ние бяхме стигнали много навътре в морето – дъното не се виждаше, нямахме и спасителни жилетки. Единственият начин беше да скочим във водата и да бутаме лодката до брега с плуване. Много беше уморително, но се справихме.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*