ЗНАМЕНИТАТА АКТРИСА СТОЯНКА МУТАФОВА ВЛЕЗЕ ОФИЦИАЛНО В КНИГАТА НА «ГИНЕС»

Това съобщи днес за Българският Вестник в Кипър дъщеря й Мария Грубешлиева- Муки

Честито Стояно, да си ни жива и здрава!

Истински феномен, любимка на публиката и невероятен човек, така можем да опишем Стоянка Мутафова, която вече е на 93, но изобщо не смята да напуска сцената.

Рекордът на Стоянка Мутафова вече фигурира в Книгата на Гинес. Постижението й е записано като „Най-възрастната, все още играеща на сцена, актриса” в историята на света, съобщи току що за “Българският Вестник в Кипър”, дъщерята на актрисата Мария Грубешлиева – Муки, а Стояна предава личните си поздрави на Вас – нашите читатели и казва, че Кипър е едно от любимите й места където е играла и смята 100-тния си юбилей да го чества в Кипър под Патронажа на „Вашия Вестник” – и не се шегува великата комичка.

“Сцената ми е живецът и затова не се отказвам. Да стоя вкъщи, би значело духовна смърт за мен. Щом пълня салоните и ме аплодират, значи трябва да играя и публиката ме иска. Гледайте ми спектаклите, а не болестите!”, категорична е г-жа „Стихийно бедствие”.

Българите имаме пореден повод да бъдем горди. Актрисата Стоянка Мутафова официално бе вписана в Книгата за рекорди на Гинес като най-възрастната играеща актриса в историята на света. Тя направи постижението още на рождения си ден на 2 февруари 2014 г., но сега то бе признато и записано.

И ние от Българският Вестник в Кипър й казваме – На многая лета Стояно , Горди сме!

ДОБРИН ДОБРЕВ

Бел.на Ред. Благодарим на Мария Грубешлиева – дъщеря на актрисата за изявлението й пред нашата медия, с обещанието скоро Стояна да даде интервю специално за Вас – нашите читатели!

https://www.youtube.com/watch?v=N6zC865yfow

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*