Звезден прах над Кипър

Холивудската звезда Никълъс Кейдж пристигна снощи в Кипър. Носителят на Оскар е тук по повод новата продукция, която се предвижда да бъде заснета на острова и в която самият той ще участва. 

Компанията, продуцираща филма “Джиу Джицу” на Никълъс Кейдж, който ще бъде заснет изцяло в Кипър, обяви по-рано тази седмица, че започва наемането на персонал и оборудване в подготовка за началото на снимките по-късно този месец.

Бюджетаът на продукцията надхвърля  24 млн. евро. Това е първата високобюджетна продукция, която ще се снима в Кипър с цел да го превърне в дестинация за снимане под името Olivewood. .

Производствената компания LBE JIU JITSU AVC LTD обяви  в местната преса през тази седмица, че има намерение да наеме 56 служители и оборудване. В обявата си за набиране на персонал от компанията заявиха, че кандидатите трябва да владеят на много високо ниво английски език. Опитът зависи от позицията и варира от 2 до 10 години.

Работните позиции са: ръководител на производството (PM), мениджър производство на единица (UPM), координатор на производството, секретар на производството (PM), офис PA (UPM), първи помощник-режисьор, втори асистент-режисьор, супервайзър, координатор на Stunt, арт директор, художник-живописец, Счетоводител на продукцията, каскадьори, директор по фотография, първи асистент оператор, декоратор, координатор на строителството, строител на комплекта ключове (строителния майстор), драйвери, директор на кастинг (местни служители), мениджър на местоположението, координатор по транспорта, редактор, първи асистент редактор, дизайнер на костюми, асистент дизайнер на костюми и др.

CV и оферти за оборудването могат да се изпращат на имейл: ublemedia@actionprgroup.com.

Филмът ще бъде заснет на различни места в Кипър. Снимките ще започнат в Лимасол. Щабът на продукцията ще бъде разположен в Никозия, в сградите на панаира в Македоница.

Още една голяма звезда от музикалния шоубизнес е днес в Кипър. Идолът на цяло едно поколение от 80-те и 90-те години Томас Андерс от прочутият дует “Modern Talking” кацна днес сутринта на острова. Изпълнителят е тук само за един ден и ще зарадва почтателите си с един единствен концет тази вечер в Лимасол.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*