Задава се луд купон с Азис и Софи Маринова в Агия Напа

На 27 септември в култовия клуб „Хамелеон” българските звезди Азис и Софи Маринова ще участват в специалната българо-кипърска вечер, организирана от собственичката на WhiteRocks – Яна Чаукка.

Заради големия интерес на българите в Кипър, които ни питаха за повече информация, се свързахме с главната виновница за събитието, сънародничката ни Яна.

„Убедени сме, че вечерта ще бъде невероятна. До момента почти всички места са разпродадени. Интересът не е само от българите на острова, но и кипърци, които обичат и слушат песните на тези изпълнители. Решихме да внесем малко гръцки елемент във вечерта, като поканихме за участие и изпълнителите Мариос Петридис и Валентинос Валеанос.

Тъй като моят клуб WhiteRocks не може да побере всички желаещи, наехме клуб „Хамелеон”, който е подходящ за големи концерти. Подготовката върви отлично и на 27 септември обещаваме невероятен купон с много хубава музика и настроение.

Говорят, че не харесват чалгата, много я отричат и смятат, че това не е нашата музика. А по цял свят най-яките купони стават точно с такава музика! От опита ми в този бизнес смело казвам, че хората я обичат заради лудите й ритми и невероятно звучене. И се забавляват до забрава!

Поканени сте и вие! И ще се уверите с очите си, че и по време на криза, животът продължава и хората имат нужда от танци и настроение!

От доста години живея в Кипър и съм само в този бизнес. Обичам работата си. За Нова година планирам голямо българско събитие, като изпълнителите засега ще запазя в тайна. Ще бъде една българска вечер с много изненади!”

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*