Добрата новина: Малката Александра вече тежи 1250 грама

Добрите новини са толкова малко в днешно време. Светът се обърна с краката нагоре, но все пак се случват и добри неща. И то тук, в Кипър!

^A9404A762BAC96BCC845354CE932AC98B0CB4D513899AEDB5D^pimgpsh_fullsize_distrМалката Александра, чиято съдба трогна стотици хора, вече е вън от опасност. Расте, вече е облечена в бебешко костюмче като „Малечка-Палечка”, диша самостоятелно и тежи цели 1250 грама. Тази сутрин като ми пуснаха снимки от вчера, се зарадвах и усмихнах, напук на намръщеното време навън. Малката Александра, която бързаше да дойде на белия свят, здраво се е вкопчила в живота и дори вече му се усмихва!

Благодарим ви приятели, вие, български майки, бащи и баби, всички вие, които помогнахте семейството да излезе от „черната дупка” на страха, вдъхнахте кураж на това семейство, подадохте ръка, помогнахте с добра дума, материално, с молитва… Благодарим и на Петрос Теохаридис от в-к „Филелефтерос”, който прие съдбата й като своя лична кауза и помага всеки ден!

Благодарим и на дамите от Българския културен център в Атина, които също направиха няколко благотворителни прояви в полза на Александра.

Пожелаваме на нашето мъниче до края на март да стане 2 кг и да бъде изписана от болницата, да се прибере у дома при мама, татко и кака.

Благодарим ви!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*