Българка спечели “Денсинг старс” във Франция

Деница Икономова и партньорът ѝ - френският актьор Райън Бензети

27-годишната българка Деница Икономова и партньорът ѝ – френският актьор Райън Бензети (на 21 г.), спечелиха тазгодишното издание на танцувалното шоу “Денсинг старс” във Франция.

След 10-седмично приключение на танцовия подиум, двойката грабна приза за най-добри танцьори в петия сезон на предаването, което бе излъчвано по националния тв канал TF1.

Очевидно между младия актьор и сексапилната му партньорка е пламнала и любовта, след като в края на шоуто двамата се целунаха пред камерите, с което предизвикаха вълна от коментари от фенове в социалните мрежи.

Деница Икономова е родена през 1987 г. в гр. Кюстендил. Израства обаче в София, където от 6-годишна възраст започва да танцува. Когато е на 15 години семейство ѝ се премества в Канада. Тя учи танци в училището Arthur Murray в Монреал.

През юни тази година, Деница и партньорът ѝ в професионалните танци – Кристиан Милет, станаха шампиони за България на първия национален шампионат за професионалисти по латиноамерикански и стандартни танци (бел. ред. през 2007 г. те са били шампиони на Канада за аматьори).

Между другото, това не е първото участие на Деница в танцувално тв шоу. През 2011 г. тя участва в четвъртия сезон на американското “Мислиш си, че можеш да танцуваш” (So You Think You Can Dance).

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*