Благотворителна вечеря в Ларнака

charmersСобствениците на ресторант „Чармерс” организират Благотворителна вечеря на 13 юни от 20:00 часа и канят всички познати и приятели.

Причината – организиране на пътуването на 13 годишно момиче от Ларнака до частна клиника в Бостън, САЩ за поредната корекция на крака.

Елефтерия Кеси Катсифли се ражда с малоформация на десния крак. На всеки две години постъпва в тази клиника, където по хирургичен път удължават болното й краче. Тази година тя ще пътува с майка си на 19 юни за Щатите. Голяма част от необходимата сума вече е събрана от роднини и приятели, но все още не достигат средства.

lin-2Лин Катсифили – майката, която  търси помощ за дъщеря си

В офиса ни я изпрати българката Валентина Андреева, която работи в ресторант Чармерс, с идеята, че може да се намерят българи, които биха отишли на вечерята, а стойността от куверта (20 евро) ресторанта ще дари в помощ за Елефтерия.

Един много мил жест от страна на Андреас Георгиу и Теодорос Тавури, собственици на р-т „Чармерс” в Ларнака. Живеем във време на криза, ниски заплати и занижен стандарт, но за сметка на това милосърдието и добрата воля никак не са рядкост. Духовни ценности, които човек притежава и предава на идните поколения.

Ако имате желание да подкрепите инициативата, чувствайте се поканени!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*