Бербатов купи роял на Хасан и Ибрахим

Благородна постъпка за пореден път издигна Димитър Бербатов на пиедестал. Футболистът направи уникално дарение за близнаците Хасан и Ибрахим, които шашнаха цяла Европа с таланта си.

Играчът на „Монако“ купи на невръстните пианисти роял, с който най-накрая ще могат спокойно да разгърнат дарбата си, тъй като досегашното им пиано фалшивеше.Чекът със сумата от 20 хиляди лева им беше връчен на специална церемония, на която обаче Бербо не можа да присъства поради неотложни ангажименти.

„Това е изключително щедър жест, за който цялото ни семейство винаги ще е благодарно. Синовете ми стигнаха световно ниво, репетирайки на раздрънкани пиана, които ремонтирахме през ден, а те се чупеха още по-често. Децата направо се изтормозиха. Не може да имаш счупена кола и с нея да се състезаваш във Формула 1“, сподели развълнувано баща им Дениз Игнатов.

Запознати издадоха, че сумата от 20 хиляди лева не е никак случайна. Именно толкова са необходими, за да се закупи един качествен роял, като точната му цена зависи от марката на инструмента, пише “Всеки ден”.

„Мога само да се срамувам, че не съм пускал децата си на редица музикални конкурси, защото не съм имал пари дори да платя таксата за участие, не се гордея с това. Но се радвам, че има хора с големи сърца като Митко Бербатов, които се вслушаха в думите ми, че те са в такава ситуация, че не се нуждаят от бонбони и книжки, а от нещо, на което да се упражняват. Те донесоха нещо изключително на страната ни, помогнаха за всеобщото ни обединение и фактът, че аз не мога да им осигуря всичко, от което имат нужда, искрено ме натъжава“, каза родителят на близнаците, които заедно с Крисия стигнаха до второто място на международния конкурс за малки таланти.

Източник: пик.бг

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*