Арестувана чистачка, хваната да сипва урина във водата на колегите си

Колко трябва да си изперкал, за да си отмъстиш по този начин?

55-годишна жена от Сотира, която работи като чистачка в държавната болница Фамагуста беше арестувана в петък, след като бе уловена от камера да добавя урина в питейната вода на колегите си.

Според полицията, заподозряната е била хваната на местопрестъплението,  след като ръководството на болницата поставило камера за наблюдение в усилията им да открият причината за заболяване, което засяга работещите чистачки в болницата. Много от тях миналия месец се оплаквали от главоболие, повръщане и коремни болки.

Камерата е записала как жената налива някаква течност в бутилките с вода на колегите й. по време на търсенето са открили бутилка с течност в джоба й, а  лабораторните тестове показали, че течността е заразена със стафилококи и други микроби.

Полицията съобщава се, че жената е признала, че от 20 юли тя събирала урина от урината в тоалетните на болните и я сипвала в бутилките вода на колегите си.

Жената казала, че го е направила, за да отмъсти на колегите си, които не я подкрепили, докато е била в отпуск по болест.

Обвиняемата е отстранена от работа до приключване на разследването и ще бъде подложена на психологически тестове.

Случаят се разследва от ПУ Паралимни.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*