Андре Рийо ще донесе Бяла Коледа в Лимасол на 16 декември в театър Риалто

Коледните събития на Андре Рийо се очакват от мнозина по целия свят. Голям оркестър, свирещ класическите мелодии за сезона, зашеметяваща сцена, декорирана в празничен дух, и музикални изпълнения, които очароват публиката по целия свят.

И тази зима концертът на Rieu White Christmas, записан в родния му град Маастрихт, ще бъде излъчен на живо и в Лимасол.

„За мнозина“, казват организаторите, „Коледа е най-прекрасното време от годината. Тази година ще дойде по-рано със специалния филм „Бяла Коледа на Андре Рийо“ – празник, който никога няма да забравите. От първия звън на камбана ще се потопите в несравнимата коледна атмосфера на зимната страна на чудесата на Андре. Полюбувайте се на великолепно украсения коледен дворец, пълен със сняг, две ледени пързалки, прекрасни зимни сцени, романтично осветление, червен килим, безброй светлини, 150 красиви полилея и над 50 венециански свещника.“

Предаването ще бъде прожектирано в театър „Риалто“ тази събота от 19:00 часа и ще включва много вечни коледни песни, романтични валсове и красиви песни от цял ​​свят. Публиката ще може да стане свидетел на оркестъра на Йохан Щраус на живо, за да отпразнува сезона с любими песни като Jingle Bells, Ave Maria, Oh Holy Night, Hallelujah, Sleigh Ride и други.

Нещо повече, освен записа на концерта на живо, кино публиката ще се наслади и на ексклузивен достъп зад кулисите, тъй като водещата на киното Шарлот Хокинс говори с Андре за създаването на неговата музикална зимна страна на чудесата.

Лимасол, Театър Риалто, 16 декември, начало 19:00 часа. Билети от 10 и 15 евро.

Тел.: 7777-7745. www.rialto.com.cy

 

 

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*