Първи фестивал на меда в Кипър

Първият фестивал на меда в Кипър вече е факт!

Започва утре, 27 октомври и в продължение на три дни планинското селце Калопанагиотис ще бъде „най-сладкото” кипърско селце. Фестивалът е възможност за едно прекрасно есенно пътуване до живописното планинско село, чист въздух, прекрасни градини, отрупани с портокали, мандарини и лимони, свежест и красота, глътка въздух след напрегнатото ежедневие в големите градове.

В лекциите и презентациите, които ще се проведат там, гостите ще имат възможност да научат за хранителните и полезни свойства на меда, връзката между дълголетието и продуктите от мед, лечебните ефекти на меда, за качеството и безопасността на кипърския мед, но и за неговата терапевтична стойност в козметиката.

В същото време в павилионите, които ще работят, можете да купите мед и други продукти от мед като прашец, козметика от мед и пчелен восък в десетки павилиони, организирани специално за събитието.

Ще има и много културни събития, специални програми, театър за деца и възрастни, демонстрации. А всички заведения за хранене и кафенета ще включат в менютата си ястия и десерти с мед. Предвиждат се демонстрации на приготвяне на ястия, напитки и коктейли с мед.

Ще бъдат демонстрирани и приготвянето на ястия, коктейли и придружаващ мед.

ПРОГРАМАТА НА ФЕСТИВАЛА

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*