От нашето по-хубаво няма!

Хубава храна, раздумка с приятели, малко музика и накрая едно здраво хорце…, толкова му трябва на човек, за да се усмихне, да забрави грижи и умора, да се почувства щастлив

На 2 октомври за пета поредна година Община Арадипу и Културен клуб „Омония“ организираха “МЕЖДУНАРОДНА ВЕЧЕР НА ГАСТРОНОМИЯТА”.

В тазгодишното издание участваха 15 страни и осем ресторанта от Арадипу и Ларнака. Събитието набира популярност и  всяка следваща година бележи по-голям успех и повече гости.

За пореден път българският щанд бе най-посещаван и отново спечели овациите на организатори и гости. Всичко от българската кухня, от рецептите на баба и мама, поднесено с усмивка и любов. Традиционни български салати, пълнени чушки, катък, сърмички, боб, таратор, свинско със зеле, тънки мезета, скара, сирена, погачи, тутманици, баници и сладкиши, най-големите вкусотии от българската национална кухня, представени от танцьорите на ТА Българи и приятели отрупваха българския щанд.

Поздравления!

И да не ми се сърдят организаторите, но отново културната програма, представена от нашите танцьори , народната певица Мими Николова и кларинетиста Светльо вдигна градуса и спечели бурните аплодисменти на публиката. Жена от публиката сподели „Има ли българи, става весело!“

Десетки сънародници от Никозия, Ларнака и Лимасол в работен ден посетиха събитието. И не само опитаха от предлаганите вкусотии на всички страни, но и му тропнаха здраво българско хоро.

Животът е вкусен и прекрасен, когато е споделено с приятели!

Благодарност и поздравления за всички, които направиха тази вечер вкусна, весела, запомняща се!

 

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*