Моника Василева Мелеки, кандидат за общински съветник в Ларнака

Да ѝ се доверим и подкрепим на 9 юни в общинските избори в Ларнака!

Тя е дръзка, упорита, борбена, целенасочена!

Повечето от сънародниците ни я познават като Моника Мелеки от театър „Скала“ в Ларнака, други я знаят от различни български събития, трети – като носител на отличието на БГ Фактор, „Българка на годината за 2023“.

Моника Мелеки ще се яви на местните избори на 9/6/2024 в Ларнака за трети мандат като общински съветник в листата на АКЕЛ под №15.

За пореден път тя е в листата на настоящия кмет на Ларнака, Андреас Вирас.

Родена е в Перник на 24/12/1965 г. в работническо семейство.  Завършва езикова гимназия с руски език в родния си град, а 1990г. завършва ВИТИЗ, актьорско майсторство за драматичен театър. През 1990 година идва в Кипър със съпруга си Андреас Мелеки и малката им дъщеря Венера. Горда майка на три деца – Венера, Йоанис и Орфеас. Изявена  българка на острова, общественичка, основател на Българският театър в Кипър, театрален педагог и режисьор, общински съветник два мандата в община Ларнака по въпросите на културата, международни връзки и европейски програми, спорт за младежта, екология, ръководител на службата по граждански брак, актриса, домакиня, жена, съпруга, приятелка…, българка. Преди дни се завърна с младите си таланти от ДТШ „Храмът на Мелпомена“ от Щатите с участие във втория международен фестивал „Децата на България“, грабвайки Първа награда. Трудно е да се изброят всичките ѝ занимания, но това си е нашата Моника.

Натрупала вече десет годишен опит като общински съветник, и днес казва, че още много може да даде на гражданите на Ларнака.

Да ѝ се доверим и подкрепим на 9 юни в общинските избори в Ларнака!

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*