Коледен парад в Ларнака, затворени улици в центъра на града

На 10 декември/събота, в центъра на Ларнака ще се проведе коледно шествие с посрещане на Дядо Коледа.

От общината съобщават, че събитието ще започне от 18:00 часа.

В шествието ще участват и танцови групи от различни танцови школи от града и ще премине през улиците „Атинон“, Косма Лисиоти“, „Зинонос Китеос“, Зинонос Пиериди, „Лорд Виронос“, „Гладстон“ и „Ерму“.

Затворени за движение ще бъдат следните участъци:

Улиците Ерму, Николау Росу, Зинонос Китиеос – от площад Ахилея Теодулу до кръстовището с улица Филиу Занетоу и съседните им квартали.

Движението ще бъде затворено от 12:00 до 21:00 часа. Паркирането е забранено в тези зони. Призовават се шофьорите да спазват указанията на пътните знаци и полицейските служители.

Ако сте решили да пазарувате или да изпиете чаша кафе в този район, трябва да знаете, че още от обяд в него движението ще бъде спряно. А автомобилите, паркирани в този район, принудително преместени.

В Никозия на 10-11 декември някои улици също ще бъдат затворени поради факта, че в столицата ще се проведе спортното събитие Quantum Nicosia Marathon-2022 . Улица Мики Теодораки ще бъде затворена от 16:00 ч. в събота до 15:00 часа в неделя. Останалите зони, засегнати от спортното събитие, ще бъдат затворени в неделя от 06:00 до 13:00 часа.

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.


*